Costică Buceschi rămâne la HCM Baia Mare

1
1567

costica buceschiDeși și-a anunțat demisia în weekend, după victoria de la Tg. Mureș, Costică Buceschi va continua la campioana României. Decizia a fost luată astăzi, în urma unei ședințe în cadrul clubului.

Înfrângerea de la Brașov a agitat apele la Baia Mare, iar Costică Buceschi luase decizia de a pleca de la echipă imediat după meciul cu Mureșul Tg. Mureș, din etapa a șasea. Astăzi însă a avut loc o ședință în cadrul clubului băimărean, în urma căruia Costică Buceschi a fost reconfirmat ca antrenor principal.

Tehnicianul născut la Suceava pregătește pe HCM Baia Mare de trei sezoane, fiind cel care a adus și primele trofee în vitrina echipei din Maramureș. Buceschi va fi ajutat de Lascăr Pană, care va fi director tehnic.

1 COMMENT

  1. adriana nechita data afara de la HCM Baia Mare… desigur de la echipa trebuia sa plece si adriana nechita a transformat echipa intr-o adevrata tiganie si cancan de prost gust. Pentru lipsa de faiplay sportiv si pentru faptul ca accidentarea de la umarul drept a nechitei e o mare minciuna

LEAVE A REPLY