Corona vrea trei puncte de la Zalău

0
1066

corona conf presa zalau 14-15În etapa a zecea a Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona Braşov se deplasează la Zalău, pentru întâlnirea cu echipa din localitate, pregătită de antrenorul echipei naţionale, Gheorghe Tadici. Echipa braşoveană are ca obiectiv adjudecarea tuturor partidelor, până la finalul turului campionatului. Înaintea partidei cu Zalău, au oferit declaraţii două jucătoare ale echipei braşovene şi antrenorul secund.

Camelia Hotea, jucătoare Corona Braşov: „Mereu am avut parte de meciuri dificile la Zalău. Noi ne dorim acum să continuăm seria de partide victorioase, de aceea vom încerca să facem un meci cât mai bun acolo. Zalău este o echipă bună, cu jucătoare tinere, care dau totul pe teren. Chiar dacă am auzit că au unele indisponibilităţi, sunt sigură că fetele din lot pot suplini absenţele, deci trebuie să ne aşteptăm la un meci dificil. Noi facem deplasarea încrezătoare şi dormice de a face un meci bun.”

Oana Apetrei, jucătoare Corona Braşov: „Ne aşteptăm la un meci foarte greu, aşa cum au fost toate partidele cu echipa din Zalău. Noi dorim să ne păstrăm poziţia în clasament şi sperăm să evoluăm cât mai bine, să demonstrăm că avem valoare şi să ieşim victorioase de pe teren. Ne propunem să câştigăm tot,  până la sfârşitul acestui tur de campionat”.

Dumitru Berbece, antrenor secund Corona Braşov: „Ne dorim mult să câştigăm, indiferent ce obstacole întâlnim la Zalău. Echipa este pregătită, din toate punctele de vedere. Plecăm la Zalău cu toate cele 15 jucătoare din lot şi dorim să ne întoarcem cu cele trei puncte. Apoi, încet-încet, ne vom concentra atenţia şi spre cupele europene, pentru că s-au fixat datele meciurilor cu echipa Michalovce, primul urmând să se desfăşoare în deplasare, în 15 noiembrie. Vom avea un final de sezon cu multe partide, cărora trebuie să le facem faţă.”

Articol scris de Dorin Dușa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY