Corona, tot mai aproape de medalii

0
6547

Corona Brașov s-a impus în deplasare la Sebeș, în fața Măgurii Cisnădie, 28-26 (19-17), într-un meci cu două reprize total opuse: prima în care s-a jucat cu garda jos și în care s-au marcat 36 de goluri, iar cea de a doua cu doar 18.

Roxana Han a dus în spate Măgura Cisnădie încă o dată și a marcat, pentru a doua oară în acest sezon, 16 goluri într-un meci, după cel cu CSM Ploiești. Și nici de data aceasta golurile acesteia n-au fost suficiente pentru ca sibiencele să obțină victoria. De partea cealaltă, Zamfir și Chiper au fost cele mai bune realizatoare ale Coronei, cu 16 goluri în total.

Prima repriză a fost echilibrată până pe final. Cele două echipe au trecut pe rând la conducere pe tabelă, iar diferența de două goluri de la pauză s-a făcut în ultimele trei minute. A fost 16-15 pentru gazde, însă reușitele lui Cartaș, Chiper, Pricopi și Bondar au „răsturnat” scorul, 16-19, iar Han a avut ultimul cuvânt.

În minutul 37, gazdele s-au apropiat la un gol pe tabelă, 19-20, dar pe fondul unui parțial de 3-0 Corona s-a desprins în premieră la patru goluri în acest meci. Măgura n-a cedat, a forțat egalarea încă o dată, a ajuns din nou la minus unu, 23-24 în minutul 51. Replica a venit prompt din partea brașovencelor, o nouă serie de trei goluri consecutive cu care au rezolvat soarta partidei, chiar dacă fetele lui Alexandru Weber au încercat o revenire miraculoasă în ultimele minute. Stănciulescu și Han au făcut 25-27 în minutul 59, pentru ca Zamfir să dea lovitura de grație, transformând o aruncare de la șapte metri. S-a terminat 28-26, o victorie cu care Corona se desprinde, cel puțin pentru moment, la patru puncte de locul patru, în timp ce Măgura Cisnădie a coborât pe loc retrogradabil în urma rezultatelor din această etapă.

sursă foto: silhouettes.ro

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CS Măgura Cisnădie1726
CSM Corona Brașov1928

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY