Corona și Cisnădie merg mai departe, Craiova iese din Cupa EHF

0
885

România rămâne cu trei reprezentante în Cupa EHF, după ce în weekend Corona Brașov și Măgura Cisnădie s-au calificat mai departe, iar SCM Craiova a fost eliminată.

Avantajul din tur de cinci goluri a fost suficient pentru Corona Brașov în ecuația calificării. Brașovencele au pierdut returul cu Bera Bera, 31-32 (18-14), deși puteau obține chiar victoria. Pentru Corona au evoluat Hosu, Tymoshenkova, Popescu (portari), Tîrcă (9 goluri), Bazaliu (5), Neagu (5), Laslo (3), Gomes (3), Buceschi (3), Ciuciulete (2), Pavicevic (2), Bucur, Pătuleanu, Nolevska, Lopătaru și Gogîrlă.

Și pentru Măgura Cisnădie victoria din tur a fost suficientă pentru a se califica în turul al treilea preliminar al Cupei EHF. Sibiencele au pierdut returul cu Galychanka, 14-19 (8-8), dar merg mai departe după 31-23 în tur. Pentru Cisnădie au evoluat Voicu, Pașca (portari), Ani-Senocico (5 goluri), Moldovan (3), Ujkic (3), Nan (1), D. Predoi (1), Tănăsie (1), Crăciun, Panici, A. Predoi.

Craiova a disputat ambele meciuri cu Tertnes Bergen pe teren propriu, dar a avut mari probleme de efectiv. În aceste condiții, oltencele au câștigat primul meci, programat sâmbătă, 26-24, dar au cedat categoric în al doilea, 33-20. Gruparea din Bănie iese astfel încă din turul al doilea preliminar.

Tot în turul al treilea preliminar va intra în competiție și Gloria Bistrița.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY