Corona se apropie de medalii, deşi n-a strălucit pe terenul Rapidului

0
3497

Corona Braşov este din ce în ce mai aproape de medaliile de bronz, după ce în această seară a trecut de Rapid Bucureşti, în deplasare, cu 29-23 (13-11). A fost însă o partidă slabă, din partea ambelor echipe, cu multe greşeli şi ratări.

A fost o partidă în care portarii au ieşit în prim-plan, atât Georgeta Gureşoaie, de la Rapid, cât şi Denisa Dedu şi Daciana Hosu, cea din urmă apărând două aruncări de la şapte metri în prima repriză când partida încă era echilibrată, de la Corona.

Începutul meciului a fost greoi, cele două echipe întrecându-se în greşeli şi ratări. Astfel, în primele zece minute se marcaseră doar trei goluri, toate de către gazde, iar Bogdan Burcea s-a văzut nevoit să solicite primul time-out al meciului. Totodată, tehnicianul Coronei a schimbat la linia de nouă metri, le-a scos pe Ţăcălie şi Zamfir, le-a introdus pe Cartaş şi Neagu şi jocul Braşovului s-a îmbunătăţit. Chiper a adus echipa oaspete în avantaj pentru prima oară în minutul 18, finalizând un contraatac pornit după o aruncare în blocaj a lui Trifan, şi până la pauză ardelencele s-au menţinut la conducere şi chiar s-au distanţat, Bondar marcând în secundele de final: 13-11.

Rapidul a reuşit în repriza a doua doar să egaleze la 15 şi să stea aproape până în ultimul sfert de oră pe tabelă. Popa a restabilit egalitatea în minutul 37, transformând o aruncare de la şapte metri, însă imediat Braşovul a refăcut diferenţa de la pauză: 15-17. Desprinderea decisivă s-a produs în ultimele zece minute, când Cartaş şi Hotea au marcat de două ori consecutiv pentru Corona şi au dus scorul la 25-20. Actul secund s-a încheiat ca şi primul, cu un gol al lui Bondar de pe pivot, iar formaţia lui Bogdan Burcea se impune cu 29-23 şi este foarte aproape de o nouă medalie de bronz.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CS Rapid București1123
CSM Corona Brașov1329

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY