Corona revine pe podium după victoria în fața Craiovei

0
1318

Duelul dintre două reprezentante ale României în Europa în acest sezon, Corona Brașov și SCM Craiova, a fost tranșat de gruparea de sub Tâmpa. Brașovencele s-au impus cu 32-30 (17-17) și urcă din nou pe podiumul Ligii Naționale.

Diferența s-a făcut în ultimul sfert de oră al meciului, când Brașovul s-a desprins decisiv de la 24-24 la 28-24. Până atunci, ambele echipe și-au împărțit momentele în care s-au aflat la conducere pe tabelă, Craiova începând mai bine disputa, în timp ce Corona a fost mai bună pe start de repriză secundă.

Așadar, de la 24-24 Corona a marcat de patru ori la rând, prin Neagu (2), Zamfir și Dincă și a înclinat decisiv soarta celor trei puncte. Oltenecele nu au reușit decât să reducă din diferență pe final, iar victoria a revenit formației lui Bogdan Burcea, care trece peste Brăila în clasament și revine pe podium.

Carmen Cartaș a ajuns la spital

În prima repriză, Corona Brașov a rămas fără o jucătoare extrem de importantă. Carmen Cartaș a suferit o fractură de piramidă nazală și a ajuns la spital, urmând să rateze duelul extrem de important de săptămâna viitoare, împotriva Ploieștiului.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Corona Brașov1732
SCM Craiova1730

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY