Corona nu are decât varianta victoriei, în meciul cu Slobozia

0
1201

După  rezultatul de egalitate de la Zalău, Corona Braşov se aliniază la startul etapei a 11-a a Ligii Naţionale, pentru confruntarea cu CSM Unirea Slobozia.  Înaintea meciului, antrenorul principal al Coronei Braşov, Bogdan Burcea a declarat:

Vom avea parte de un meci greu. Slobozia este una dintre echipele incomode ale campionatului, care are un antrenor cu experiență și care poate pune probleme. Totuși, nu ne sperie acest meci, jucăm pe teren propriu. Am încercat în aceste zile să ne ajuătm reciproc să reabilităm echipa după eșecul de la Zalău. Am făcut tot ce am putut să pregătim cât mai bine confruntarea de sâmbătă. Sper să revenim la forma pe care am arătat-o în primele șase etape. Este clar că o echipă nu poate fi la cel mai înalt nivel pe tot parcursul turului. Toate formațiile mai au sincope. Trist este că am pierdut patru puncte din confruntările cu Roman și cu Zalău. Cu acele patru puncte am fi fost în coasta liderei. Pentru mine, fetele rămân aceleași care au reușit rezultate extraordinare, care au învins Baia Mare. Nu sunt motive să învinovățim pe cineva acum. Responsabil sunt eu, îmi asum rezultatele.”.

Partida Corona Braşov – CSM Unirea Slobozia va avea loc sâmbătă, de la ora 11.30, la Sala Sporturilor „D. P Colibași”. Pentru acest meci, tehnicienii echipei braşovene nu pot conta pe Cârstea, accidentată.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY