Corona Brașov, victorie înaintea duelului împotriva campioanei

0
2792

Corona Brașov a câștigat partida cu CSM Unirea Slobozia, 27-20 (12-9), după un meci în care a reușit să se desprindă în ultimul sfert de oră.

A fost o partidă în care totuși Corona a lăsat impresia că a forțat atât cât a avut nevoie pentru a-și trece în cont victoria. În schimb, Slobozia a arătat ceva mai bine decât în primele partide oficiale din acest an.

Debutul meciului a fost unul sărac în goluri, în condițiile în care în minutul șapte minute se înscrisese doar de două ori. Gazdele au intrat în avantaj în minutul 10 după reușita Cameliei Hotea și a condus pe tabelă până la final. Zamfir și Pricopi au urcat scorul la 5-2, iar diferența de trei lungimi a fost una constantă până la încheierea reprizei.

Încă 15 minute meciul a fost interesant, după care Corona s-a desprins pe fondul unor intervenții ale Denisei Dedu. Fetele lui Bogdan Burcea au majorat diferența la opt goluri, 24-16, cu opt minute înainte de final, pentru ca la sfârșit să se impună cu 27-20. Un succes normal obținut de ardelence, care au în față două partide de foc, împotriva primelor două clasate.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Corona Brașov1227
AHCM Unirea Slobozia920

AHCM Unirea Slobozia

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY