Corona Brașov ridiculizează Baia Mare și trimite titlul în capitală

0
4699

La cel mai bun meci din ultimii ani, Corona Brașov a învins fără drept de apel vicecampioana HCM Baia Mare și a stabilit, indirect, campioana României din acest sezon. A fost 32-26 și brașovencele devin favorite la locul trei în acest moment.

Cu Zamfir, Hotea și Chiper în mare formă, Corona s-a desprins încă din startul meciului pe tabelă în fața unei echipe de nerecunoscut a HCM-ului. A fost 10-3 în chiar primul sfert de oră al meciului, după ce și Mîrcă a avut câteva intervenții foarte bune între buturile gazdelor. Până la pauză vicecampioanele s-au mai apropiat, au ajuns la minus doi pe tabelă în minutul 29, însă Zamfir și Neagu au stabilit scorul pauzei, 18-14, cu goluri în ultimele 60 de secunde.

În actul secund Corona și-a continuat recitalul. Dedu a închis poarta, în timp ce pentru HCM Baia Mare nici Ungureanu, nici Dumanska și nici Munteanu n-au fost prea inspirate. Brașovencele au avut chiar și zece goluri, 29-19, în minutul 45, pentru ca pe final vicecampioanele să mai limiteze din diferență. S-a terminat 32-26, un rezultat mare pentru Corona, care este favorită în acest moment la ocuparea locului trei. În schimb, HCM Baia Mare are șanse infime de a mai cuceri titlul.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM Corona Brașov1832
Minaur Baia Mare1426

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY