Corona Brașov, la primul antrenament sub comanda lui Costică Buceschi!

0
3558

Corona Brașov s-a reunit astăzi sub comanda lui Costică Buceschi în vederea sezonului 2017/2018 și a susținut primul antrenament, unul de testare fizică, pe pista Liceului cu Program Sportiv din oraș.

Corona Brașov se va pregăti în localitate până vineri, atunci când va pleca la Sfântu Gheorghe în vederea unui stagiu de pregătire. „De azi pornim noul proiect pe care l-am pregătit din timp. Avem un lot nou, un staff tehnic complet nou şi ne dorim să atingem obiectivele de performanţă pe care le-am stabilit pentru această echipă. Echipa de handbal este foarte importantă pentru noi ca şi club, ne dorim în primul rând ca fetele să fie apte de joc şi fiecare minut al fiecărei partide să fie abordat cu maximă seriozitate. Dimineaţă, la prima întâlnire le-am şi spus fetelor că nimeni nu este cu siguranţă titular. Cele care nu vor avea un rezultat personal, în sensul de perseverenţă, implicare tootală în joc şi formă sportivă, nu vor juca, indiferent de numele lor. Fiecare dintre ele este valoroasă, fiecare a fost adusă printr-o selecţie foarte riguroasă şi de acum încolo, ele trebuie să confirme. Obiectivul echipei pentru sezonul care urmează este locurile 1–3 şi Final Four al Cupei României. Din păcate, wild card-ul pe care l-am solicitat Frederaţiei Europene de Handbal nu a fost acceptat şi nu vom juca în cupele europene. Dar ne-o merităm, după acest sezon prost şi este o lecţie pe care trebuie să o învăţăm, altădată să ne clasăm în primele trei echipe dacă vrem să avem jocuri internaţionale.”, a declarat președintele clubului, Liviu Dragomir, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei.

Din lotul pentru sezonul viitor nu s-ar mai putea regăsi Andreea Pricopi, jucătoare ce și-a manifestat intenția de a pleca. „Andreea Procopi şi-a exprimat dorinţa să nu mai joace pentru Corona Braşov iar noi suntem de acord cu acest lucru. Nu vrem să ţinem pe nimeni cu forţa, ar fi o prostie din partea noastră să ne opunem, pentru că ea nu ar mai juca cu inima, nu ar mai rămâne cu bucurie să joace în fiecare meci. Dar condiţia pe care noi am pus-o este să primim grila de formare pe care clubul care o ia este obligat să ne-o acorde.”, a spus Liviu Dragomir.

Corona și-a stabilit și programul partidelor de verificare din această vară, după cum urmează:
3 august – Debrecen-Corona Brașov
4 august – Debrecen-Corona Brașov
5-6 august – Turneu la Michalovce (Corona Brașov, Iuventa Michalovce, Kisvardai și MKS Lublin)
12-13 august – Turneu la Bistrița (Corona Brașov, CSM Bistriţa, Universitatea Cluj şi SCM Roman)
18-19 august – Memorialul „Dumitru Popescu Colibaşi” (Corona Brașov, CSM Bistriţa, Unirea Slobozia şi Măgura Cisnădie)
25-26 august – Turneu la Cisnădie

sursă foto: Facebook ASC Corona Brasov Official

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY