Corona Braşov, în faţa celei de-a patra victorii

0
1181

corona conferinta muresCorona Braşov se află în faţa celui de-al patrulea succes, din tot atâtea posibile, în acest debut de campionat al Ligii Naţionale de handbal feminin. Aceasta, pentru că echipa pregătită de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece va înfrunta, în cadrul rundei a patra a Ligii Naţionale de handbal feminin, o echipă nou promovată, care, cel puţin teoretic, nu are cum să-i pună probleme.

Este vorba despre CS Mureşul Tg. Mureş, o echipă care nu are niciun punct până acum. Partida, care se va disputa duminică, 14 septembrie, la Tg. Mureş, a fost prefaţată de antrenorul secund al echipei braşovene şi de jucătoarea Oana Bondar

Dumitru Berbece, antrenor secund Corona Braşov: „A fost o săptămână specială pentru noi, după partida de la Constanţa, unde echipa nu a evoluat la nivelul ei. Ne-am pregătit serios, pentru a preîntâmpina probleme de genul celei de la Constanţa. Dacă vom evolua aşa cum trebuie, nu avem cum să scăpăm victoria. Pe de altă parte, suntem tot cu gândul la următoaarele partide, foarte importante, cu Baia Mare, acasă şi cu Roman, în deplasare. Avem un program încărcat şi traversăm o perioadă dificilă, cu un lot diminuat numeric, după ce şi Briscan s-a accidentat la un antrenament şi a fost operată la un deget, astfel încât va lipsi o perioadă lungă. Avem acum în lot doar 14 jucătoare, care vor trebui să facă faţă tuturor solicitărilor. Dar, cu toate acestea, abordăm acum meciul de la Tg. Mureş, unde sperăm să jucăm bine, astfel încât să avem moral bun pentru următoarea partidă, cu Baia Mare”.

Oana Bondar, jucătoare Corona Braşov: „Vom avea un meci greu la Tg. Mureş, pentru că după câte am văzut în meciurile lor recute, şi-au vândut scump pielea, aşa cum a fost la Zalău. Noi mergem însă cu gândul la victorie. În meciul trecut, de la Constanţa, am intrat cam încrezătoare în meci şi ni l-am făcut singure mai dificil. Va trebui să învăţăm din acest lucru, să ne trezim la realitate, pentru că nu putem merge doar cu prezenţa să câştigăm o partidă. Cu siguranţă va fi o altă concentrare şi pserăm să ne impunem cu mai multă siguranţă, decât în partida trecută.Trebuie să ne pregătim şi în vederea meciului cu Baia Mare, care va fi foarte greu.”

Meciul este programat duminică, de la ora 17:00

Articol redactat de Dorin Dușa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY