Corona Braşov a transferat-o pe Nicoleta Dincă

0
2559

nicoleta dinca la coronaEchipa de handbal Corona Braşov a avut programată luni reunirea lotului, pentru demararea pregătirilor viitorului sezon. După transferul Oanei Bondar, de la HCM Baia Mare, echipa braşoveană şi-a completat lotul cu încă o jucătoare. Este vorba despre extrema stânga Nicoleta Dincă (26 de ani), care în ultimele campionate a evoluat la U Jolidon Cluj şi SCM Craiova.

 

În acest fel, conducerea echipei braşovene continuă proiectul la care s-a angajat, respectiv transferul exclusiv al unor jucătoare din România, în discuţii fiind şi alte handbaliste, după cum a precizat preşedintele secţiei de handbal de la Corona Braşov, Vasile Kraila: „Foarte important este că acest proiect este din ce în ce mai mult acceptat de jucătoarele din România, care cred în el şi care-şi dau seama că acţiunea noastră de la Braşov vizează performanţa.Cele două handbaliste care au venit în această vară, sigur îşi vor pune amprenta pozitiv pe evoluţia şi rezultatele echipei noastre. Şi, cu siguranţă vor veni şi alte jucătoare, cu care suntem în discuţii şi pe care le vom transfera, până la începerea campionatului.”.

Nicoleta Dincă a semnat pentru trei ani cu echipa Corona, dorind performanţa maximă, după cum a ţinut să sublinieze: „Am ales să vin la Braşov, pentru că este un club cu tradiţie în handbalul românesc şi îşi doreşte performanţă. Le cunosc pe jucătoarele de la Braşov, multe dintre ele fiind din Slatina, ca şi mine. Sper să formăm un colectiv unit şi să jucăm cât mai bine. Îmi doresc să îmi aduc contribuţia la rezultatele cât mai bune ale echipei. Mă gândesc, de asemenea şi la echipa naţională şi sper să fiu convocată”.

Luni, la reunirea lotului, nu au participat jucătoarele convocate la echipa naţională, care se vor alătura echipei în 13 iulie, cu o zi înainte de plecarea echipei în prima acţiune a verii, cantonamentul din Turcia, care va dura 10 zile. După revenirea acasă, echipa braşoveană va participa la un alt cantonament, în Poiana Braşov, unde pregătirea fizică va fi competată cu pregătirea specifică şi cu testele de verificare.

În altă ordine de idei, a fost stabilit ţintarul viitorului campionat al Ligii Naţionale de handbal feminin, Corona urmând să înfrunte în runda inaugurală, programată în 31 iulie, CSM Ploieşti, în deplasare.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY