Corona a câștigat la scor meciul de la Tg. Mureș

0
1216

corona brasov 13-14Vicecampioana României păstrează procentajul de 100% înainte de derby-ul cu HCM Baia Mare, de la mijlocul săptămânii viitoare. Brașovencele s-au impus cu 33-18 în deplasarea de la Tg. Mureș, în care problema învingătoarei nu s-a pus în niciun moment.

Așa cum era de așteptat, Corona Brașov s-a impus clar la Tg. Mureș, diferența dintre cele două echipe fiind netă în favoarea vicecampioanei. În plus, de la Tg. Mureș au lipsit cinci jucătoare, Comșa, Trajkovska, Moloci, Bucin și Lazăr, toate accidentate, astfel că misiunea echipei lui Bogdan Burcea s-a simplificat considerabil.

Corona a luat un avantaj important încă din debut și au controlat autoritar partida, spre deosebire de precedenta deplasare, de la Constanța, în care diferența de la final a fost de doar trei goluri. 33-18 la finalul celor 60 de minute în favoarea Brașovului, care este gata pentru derby-ul cu HCM Baia Mare.

SC Mureșul Tg. Mureș-Corona Brașov 18-33 (7-15)
SC Mureșul: Mrkic 5 goluri, Nagy 5, Klimek 2, Sunea 2, Tamaș 2, Rad 1, Deac 1
Corona Brașov: Hotea 6 goluri, Zamfir 5, Dincă 4, Țăcălie 4, Chiper 3, Pricopi 3, Tudor 2, Brădeanu 2, Neagu 2, Bondar 1, Dedu 1

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY