Constantin Ștefan, mulțumit de victoria de la Slobozia: „Sunt bucuros că am câștigat, am avut un meci destul de greu”

0
2285

HCM Râmnicu Vâlcea a reușit să se impună vineri seară la Slobozia, scor 23-21, o victorie ce îl mulțumește pe antrenorul Constantin Ștefan.

La finalul partidei, tehnicianul Vâlcii afirmă că diferența a fost făcută de experiența superioară a echipei sale și că intervențiile lui Sîntămărean au dat curaj colegelor sale. „Sunt bucuros că am câștigat, am avut un meci destul de greu. Am aflat de la fete că e o atmosferă destul de ridicată la Slobozia și că echipa este mai agresivă pe teren propriu. Ne-am pregătit pentru acest lucru toată săptămâna. Am câștigat, e foarte important pentru noi în economia clasamentului, cele trei puncte ne liniștesc puțin. Ne vom pregăti pentru ce avem de realizat, adică un loc în primele opt. Ne așteaptă două meciuri foarte, foarte grele, cu CSM București și HCM Baia Mare în care sper să ne îmbunătățim jocul în apărare și să consolidăm relațiile în atac. Cred că astăzi diferența a făcut-o experiența jucătoarelor mele. Am fost inspirat că am introdus-o pe Lia Sîntămărean în poartă, a prins câteva mingi importante ce ne-au dat curaj. Sunt mulțumit de cele trei puncte, le-am spus că trebuie să jucăm atât cât să câștigăm, pentru că nu contează golaverajul.”, ne-a declarat după meci Constantin Ștefan.

De partea cealaltă, Victorina Bora este nemulțumită de faptul că fetele sale nu au respectat indicațiile de la începutul partidei. „Le-am spus unde să arunce, iar ele au făcut exact invers. Păcat pentru că astăzi în apărare s-au apropiat de ceea ce îmi doresc eu. S-au bătut, dar din nou a lipsit concentrarea la aruncările unu la unu. Am reușit să le anihilăm axul central, dar am primit foarte multe goluri din extreme. Aici s-a făcut diferența, la nivelul extremelor.”, a concluzionat și Victorina Bora.

În prezent, HCM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 9, cu 24 puncte, în timp ce Slobozia este pe 11, cu 16 puncte.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY