Constantin Ștefan, după victoria împotriva Romanului: „Echipa s-a autodepășit!”

0
2450

Constantin Ștefan a obținut poate cea mai importantă victorie de când a trecut la handbalul feminin, în această seară, 24-23 în fața Romanului, pe teren propriu.

Antrenorul grupării din Zăvoi este de părere că echipa sa a profitat de faptul că a fost mai proaspătă în această seară, dar și că rezultatul de la final este unul meritat. „E o victorie importantă pentru noi, am muncit mult pentru ea, am meritat-o cu prisosință. Echipa s-a autodepășit, a jucat foarte bine în apărare, am avut și un portar, Smedescu, care a scos câteva mingi importante. Am câștigat un meci în care eram cotați cu șansa a doua și e bine astăzi Vâlcea a câștigat împotriva unei echipe de cupele europene. Am știut că vom fi echipa mai proaspătă, am profitat de acest lucru și ne-am jucat șansa pe care am avut-o. Așa se întâmplă când ești angrenat în mai multe competiții, e clar că intervine starea de oboseală. Sunt bucuros și felicit fetele pe această cale că am obținut cele trei puncte. Jucăm în următoarea etapă la Craiova, tot cu o echipă care joacă în cupele europene, dar deocamdată vrem să ne bucurăm pentru această victorie. Fetele au jucat ceea ce le-am cerut, important e că am greșit mai puțin ca Romanul și că am luat cele trei puncte. Vrem să abordăm fiecare meci la victorie.”, ne-a declarat tehnicianul HCM-ului la finalul partidei. Constantin Ștefan afirmă că se gândește la o calificare în cupele europene, chiar dacă este foarte greu de obținut. „E mult până acolo. Țintesc acest lucru, trebuie făcut pas cu pas. Avem nevoie de un proiect făcut cu atenție. Încercăm să aducem întăriri la echipă, să păstrăm jucătoarele emblematice și să fim credibili pe piața handbalului feminin.”, afirmă cel care a preluat echipa din Vâlcea în această vară. De asemenea, acesta consideră că abia acum s-a adaptat 100% la cerințele handbalului feminin și lasă de înțeles că și-ar putea amâna revenirea la băieți. „M-am acomodat destul de greu, dar pot să spun că acum sunt cu adevărat acomodat. E o victorie importantă pentru alegerea mea în continuare.”, a concluzionat Constantin Ștefan.

HCM Rm. Vâlcea a urcat pe locul 7, cu 21 de puncte, grație victoriei din această seară, fiind la șase puncte dinstanță acum de locul trei.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY