Constanța va disputa un meci fără spectatori după incidentele de la partida cu Dinamo! Liviu Mironescu, suspendat o etapă!

0
2971

Incidentele provocate de suporteri din al doilea meci al semifinalei dintre HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București, încheiat cu victoria gazdelor, nu au fost trecute cu vederea de Comisia de Disciplină a FRH.

Gruparea de pe Litoral a fost amendată cu 3000 de lei și va disputa un meci fără spectatori după ce Comisia a constatat că au fost grave nereguli în asigurarea măsurilor de ordine și securitate al clubului organizator. Așadar, Constanța nu va avea aportul fanilor la meciul din finală, fie că va fi cea pentru bronz, fie că va fi cea pentru titlu. De asemenea, Dinamo București a primit o amendă de 2000 de lei pentru comportamentul fanilor din timpul partidei.

În ceea ce privește jucătorii ce au primit cartonașe roșii în timpul partidei, aceștia și-au aflat și ei sancțiunile. Zoran Nikolic și Alireza Mousavi au fost amendați cu câte 500 de lei, în timp ce Liviu Mironescu a fost suspendat o etapă.

sursă foto: sportsudest.ro – Paul Alexe

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY