Constanța trece fără probleme de Antalyaspor și așteaptă duelul cu Csurgoi! Timișoara și-a aflat și ea adversarul din turul al doilea al Cupei EHF

0
1217

HC Dobrogea Sud Constanța s-a calificat în turul al doilea al Cupei EHF, după ce a câștigat categoric returul cu turcii de la Antalyaspor, 29-16 (16-9). Vicecampionii au în față însă un duel extrem de tare, în turul al doilea, cu ungurii de la Csurgoi. Tot în acest weekend, Timișoara și-a aflat și ea adversarul din Cupa EHF, respectiv campioana Greciei Olympiakos.

Puține spre deloc au fost momentele în care Constanța a întâmpinat dificultăți în returul cu Antalyaspor. Vicecampioana și-a făcut bine temele, în fața unui adversar totuși modest, iar pe teren a existat o singură echipă. Aflat la debutul în fața fanilor constănțeni, Fabio Chiuffa a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu șase reușite.

Pentru Constanța au evoluat Iancu, Vasile, Hendawy (portari), Chiuffa 6 goluri, Malinovic 5, Nistor 5, Chikovani 3, Omar 2, Andrei 2, Ignat 2, Susanu 2, Csog 1, Simovic 1 și Mocanu. Aflat pe foaia de joc, Nikolic nu a fost utilizat, accidentat ușor.

Elevii lui Zvonko Sundovski au însă un examen destul de dificil în turul al doilea preliminar, urmând să întâlnească pe Csurgoi KK, reprezentanta Ungariei. Csurgoi a terminat pe locul 5 sezonul 2018/2019 în campionatul intern, iar în acest debut de sezon a pierdut cu Pick Szeged, scor 21-29. În lotul maghiarilor se regăsesc Antonio Kovacevic, fost jucător la HC Odorhei, și Peter Pallag, fostul portar de la Potaissa Turda.

De asemenea, Poli Timișoara și-a aflat și ea adversarul din turul al doilea. Bănățenii vor întâlni pe Olympiakos, campioana Greciei, care a trecut în primul tur preliminar de RK Borac m:tel, 30-21 și 30-25.

Turul al doilea preliminar va avea loc pe 5-6 octombrie și 12-13 octombrie, iar manșele tur se vor disputa în România.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY