Constanța și CSM București și-au aflat adversarii din Cupa EHF!

0
7467

România va avea două reprezentante în Cupa EHF în sezonul 2017/2018, HC Dobrogea Sud Constanța și CSM București. Cele două formații și-au aflat primii adversari din campania europeană, iar duelurile se anunță a fi extrem de interesante.

HC Dobrogea Sud Constanța va întâlni o reprezentantă a Nordului, câștigătoarea dublei din primul tur dintre Afturelding (Islanda) și BSK Handball Elite (Norvegia). Primul meci al finalistei Cupei României este programat pe 7 sau 8 octombrie, pe teren propriu, iar returul o săptămână mai târziu, în deplasare.

CSM București nu va avea o misiune deloc simplă în turul al doilea al Cupei EHF, împotriva vicecampioanei Belarusului, SKA Minsk. Minsk este principala pepinieră a handbalului din Belarus, care în sezoanele trecute a obținut victorii în fața unor echipe importante ale Europei, Saint Raphael, Bjerringbro Silkeborg sau Pfadi Winterthur. Față de acele victorii însă, Minsk a pierdut trei piese de bază, Artsem Karalek, Viachaslau Saldatsenka și Vadim Gayduchenko, ultimii doi transferați chiar în Liga Națională, la Odorhei, respectiv Dinamo. La fel ca și Constanța, CSM București va disputa primul meci pe teren propriu, pe 7 sau 8 octombrie, iar returul o săptămână mai târziu la Minsk.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY