Confict Palmarsson-Veszprem! Islandezul nu s-a prezentat la reunirea echipei!

0
3558

Mandatul lui Ljubomir Vranjes la Veszprem nu are un start ideal pentru suedez. Aron Palmarsson, centrul islandez al echipei, nu s-a prezentat la reunire iar noul antrenor al campioanei Ungariei nu este dispus să-i acorde o a doua șansă.

Palmarsson și-a informat antrenorul, cu 15 minute înaintea startului primului antrenament, printr-un SMS că nu va lua parte la reunirea echipei și că se află în Islanda. Deranjat de atitudinea jucătorului, Vranjes i-a informat pe șefii clubului că nu îi va da o a doua șansă lui Palmarsson, deoarece „nu își respectă colegii și nu se încadrează în filozofia lui.”. De asemenea, clubul maghiar este de partea lui Vranjes în acest conflict: „Un jucător profesionist nu trebuie să pună propriile interese înaintea celor ale echipei.”, se arată într-un comunicat al clubului.

Forțează Palmarsson un transfer din această vară la Barcelona?

Veszprem și Barcelona s-au înțeles pentru transferul islandezului din vara lui 2018, însă Palmarsson pare să forțeze mâna maghiarilor și să plece încă de acum. Un scenariu cu care Veszprem nu este de acord însă. „Încălcarea contractului de către jucător nu va schimba acest acord.”, mai spune campioana Ungariei. În aceste condiții, Ljubomir Vranjes are un singur centru de meserie în cantonamentul din Slovenia, maghiarul Mate Lekai.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY