Concluziile lui Eliodor Voica și Aihan Omer după disputa de vineri de la Călărași

0
2469

Dinamo București n-a avut nici de această dată o misiune facilă pe terenul Călărașiului, dar a reușit să câștige la aruncările de la șapte metri și s-a calificat în semifinale cu 2-0 la general.

Eliodor Voica a apreciat partida de vineri seară drept una spectaculoasă, dar dificilă pentru formația sa. „Știam că va fi un meci extrem de disputat, chiar dacă toată lumea a spus că am câștigat lejer primul meci. Știam că va fi extrem de dificil, dar sunt lucruri normale. Ambele echipe trebuiesc felicitate pentru spectacolul oferit. Vreau să felicit băieții pentru felul în care s-au bătut în acest meci.”, ne-a declarat tehnicianul lui Dinamo. Acesta nu are preferințe pentru semifinale, Steaua sau Timișoara. „Ambele echipe sunt bune și vor fi meciuri echilibrate.”, a concluzionat Eliodor Voica.

În ciuda înfrângerii, Aihan Omer s-a declarat mulțumit de efortul depus de elevii săi. „A fost un meci spectaculos. Pentru spectatori un bun spectacol de fiecare dată când văd aruncări de la șapte metri, din păcate o bară a făcut diferența. Nu s-a mai repetat istoria din urmă cu un an. Dinamo este o echipă foarte puternică, au obiectiv titlul în acest sezon. Noi ne-am luptat, ne-am apărat șansa. A fost diferență între meciul de la București și acesta, concentrarea și determinarea au fost mai bune acasă, alături de publicul extraordinar. Jucăm fără presiune în continuare, vrem să evoluăm bine meci de meci. Prezența în 1-8 este o mare realizare pentru noi.”, ne-a spus și Aihan Omer după partida cu Dinamo.

Ambele echipe își așteaptă adversarii din faza următoare, care vor fi Steaua și Timișoara, în funcție de rezultatul meciului decisiv dintre acestea.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY