Clujul mai pune o dată piedică Brașovului

0
2456

După ce în tur s-a impus la limită, ”U” Alexandrion Cluj a mai reușit o surpriză și în al doilea meci împotriva Coronei Brașov. Cele două formații au terminat la egalitate, 31-31 (17-14), un rezultat ce duce formația lui Bogdan Burcea pe locul 4, însă o menține în urma Brăilei.

Dacă Brașovul a făcut un joc slab, clujencele au evoluat la un nivel ridicat, în frunte cu Laslo și Popa, marcatoare împreună a 21 de goluri pentru oaspete. Și chiar dacă Zamfir și compania au condus pe întreaga durată a partidei, totul se putea nărui în final.

Corona a avut un avantaj de trei lungimi la pauză și unul maxim de patru, dar n-a reușit să își treacă în cont victoria. Asta pentru că Laslo, la cel mai bun meci al sezonului, a tras echipa după ea și a făcut ca ”U” să plece neînvinsă dintr-o deplasare dificilă. A fost un final însă trăit la intensitate maximă, având în vedere că Enache a apărat o aruncare de la șapte metri executată de Cartaș în ultimul minut, iar brașovencele s-au apărat bine la ultima fază și adversarele lor nu au găsit drumul către poartă. În aceste condiții s-a terminat 31-31, un rezultat ce ține pe loc Corona, dar care oferă Clujului un mare plus de moral pentru partidele ce urmează.

ASC Corona Brașov-”U” Alexandrion Cluj 31-31 (17-14)
ASC Corona Brașov: Mîrcă Olariu, Dedu, Roșca (portari), Chiper 8 goluri, Zamfir 7, Cartaș 6, Hotea 4, Pricopi 3, Rațiu 2, Dincă 1, Bondar, Marcu, Crețu, Neagu, Țăcălie, Berbece
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Prodan, Măzăreanu (portari), Laslo 13 goluri, Popa 8, Chintoan 3, Vălean 2, Tetean 2, Severin 1, Dindiligan 1, Ivan 1, Cânța, Petruș, Boian
Aruncări de la 7m: 6/4, respectiv 7/7
Eliminări: Dincă, Bondar, Chiper, Țăcălie, Zamfir, respectiv Dindiligan, Ivan, Boian (2)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY