Cisnădie scapă de baraj după victoria de la Galați! Brăila mai face un pas spre argint, Craiova continuă lupta pentru locul 3

0
4343

Sâmbătă și duminică au avut loc trei partide din etapa a 23-a a Ligii Naționale feminine de handbal. Cel mai important meci a avut loc la Galați, între Danubius și Măgura Cisnădie, formații aflate în luptă directă pentru locul 10, care asigură evitarea barajului de menținere în Liga Națională. Sibiencele s-au impus cu 27-22, într-o partidă cu 18 eliminări și pe care Băcăoanu și Apetrei au terminat-o în tribună.

Sâmbătă dimineață, Craiova a trecut de Brașov cu 28-22, într-un meci în care Cristina Zamfir a marcat de 11 ori. Oltencele continuă lupta pentru un loc pe podium, au trei puncte peste Zalău, care are însă două meciuri mai puțin disputate.

Duminică, la Brăila, Dunărea a învins pe Cluj cu 29-25, însă mai greu decât o arată scorul, deși ardelencele au avut pe foaie doar 12 jucătoare, iar antrenorul Florin Pera nu a făcut deplasarea. Fetele lui Costică Buceschi mai fac astfel un pas spre locul doi și medaliile de argint.

Etapa se încheie astăzi, la Zalău, unde formația lui Gheorghe Tadici primește vizita lui HCM Râmnicu Vâlcea.

sursă foto: sbsport.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY