Cetate Deva s-a despărțit de Gligore Czari

1
1379

gligore czariRezultatele din prima parte a campionatului i-au fost fatale lui Gligore Czari, care a fost înlocuit după partida de la Zalău de către finanțatorul echipei, Marian Muntean. În locul său, la Deva va veni un tehnician sârb.

Doar opt etape a rezistat Gligore Czari pe banca tehnică a Devei, formație care a adunat șapte puncte, după victoriile cu Neptun Constanța și Dunărea Brăila și egalul cu HCM Rm. Vâlcea. Locul lui Gligore Czari va fi luat de un sârb, care se va ocupa de luni de antrenamentele echipei. „De luni le antrenează pe fete, încă nu ne-am înţeles în totalitate, dar cel mai probabil, el va sta pe bancă la următorul joc”, a declarat Marian Muntean pentru glasul-hd.ro.

Principala nemulțumire a lui Marian Muntean este legată de lipsa de atitudine arătată de echipă în ultimele partide disputate. „Ne-am strâns mâna şi asta a fost. E o despărţire pe cale amiabilă. A încercat, atât s-a putut (Czari fiind la prima experienţă în handbalul feminin – n.red.) şi am considerat, amândoi, că e mai bine aşa. M-a nemulţumit lipsa de atitudine în unele jocuri, precum şi lipsa de idei. Mai ales în partidele cu Vâlcea şi HC Zalău. Înlocuitorul său vine din străinătate. Ultimii ani i-a petrecut în Germania. Încă nu am parafat înţelegerea, dar foarte probabil el va sta pe bancă la meciul din 19 octombrie, de acasă, cu Unirea Slobozia”, a concluzionat finanțatorul pentru aceeași sursă.

În ultima etapă, Cetate Deva a pierdut la Zalău, scor 27-22.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY