Cele mai importante zece transferuri ale Europei – prima parte

0
1510

mariusz jurkiewiczEHF  a publicat astazi un articol cu cele mai importante zece transferuri realizate de echipele angrenate in Liga Campionilor. Pentru inceput, au fost prezentate doar locurile 6-10.

Locul 10 este ocupat de rusul Pavel Atman, care a ajuns in curtea lui Meskhov Brest, dupa un sezon in care a evoluat la Metalurg si Al Ahly.

In topul EHF, pe locul 9 se afla campionul mondiak Jorge Maqueda, care a lasat Nantes pentru Vardar Skopje. Acesta se va reintalnit cu spaniolii Alex Dushjebaev si Arpad Sterbik.

Pozitia a opta este ocupata de rusul Konstantin Igropulo, care a avut un sezon 2014-2015 extrem de bun, castigand Cupa EHF cu Fuchse Berlin. Interul dreapta va juca in noul sezon pentru KIF Kolding.

Pe locul 7 este sarbul Darko Stanic, care va imbraca tricoul lui Rhein Neckar Lowen si care are datoria sa-l faca uitat pe Niklas Landin. Stanic a avut un sezon dificil, fiind in conflict cu Lino Cervar, antrenorul lui Metalurg, si a terminat editia trecuta in Kuweit. Ajuns la 36 de ani, Stanic are poate o ultima sansa de a castiga un trofeu major.

Locul 6 este ocupat de polonezul Mariusz Jurkiewicz, care lasa pe Wisla Plock pentru marea rivala Vive Kielce. Transferul sau era insa stiut inca de la finalul sezonului 2013/2014, atunci cand in timpul finalei campionatului interul stanga a semnat cu Kielce. Jurkiewicz a fost dorit de Talant Dushjebaev, cu care a mai lucrat si la Atletico Madrid.

Restul topului va fi publicat pe 22 iulie.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY