Carmen Cartaş a semnat cu Corona Braşov

0
3055

carmen cartas coronaDupă Georgiana Ciuciulete o altă handbalistă de top a venit la Braşov. Este vorba despre Carmen Cartaş (30 de ani), care a semnat astăzi un contract valabil doi ani cu Corona Braşov. Handbalista, care evoluează pe orice post la linia de 9 m, a venit la Braşov în postură de jucătoare liberă de contract, după ce şi-a încheiat înţelegerea cu Deva echipă la care a evoluat mult timp.

“Este o nouă provocare pentru mine. Sper să fie cea mai bună alegere pe care am luat-o, pentru că am ales Braşovul, cu sufletul, în primul rând. Consider că mă pot integra foarte bine la Corona Braşov. Am mai avut discuţii cu Braşovul, dar am continuat la Deva, însă am încheiat acolo contractul şi am ajuns aici. Brădeanu a fost o jucătoare forte important pentru Corona, dar eu nu am ajuns aici să înlocuiesc pe nimeni. O să muncesc mult aici şi cred că rezultatele se vor vedea”, a declarat Cartaş.

Preşedintele secţiei de handbal Corona, Ioan Preda, a anunţat că se mai are în vedere un transfer important, astfel încât la ora reunirii, pentru pregătirea viitorului sezon, echipa să fie completă. De la Corona au plecat în această vară patru jucătoare : Brădeanu, Tudor, Apetrei şi Cîrstea.

Dorin Duşa

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY