Campioana României a transferat un câștigător al Ligii Campionilor !

0
1681

goran bogunovicCampioana României la handbal masculin s-a reunit astăzi în vederea noului sezon competițional. La primul antrenament, pe lângă Mladen Rakcevic și Javier Humet, confirmați de conducerea clubului, au fost prezenți alți trei jucători noi.

Doi dintre ei sunt croați și, deși sunt tineri, au un trecut impresionant. Primul dintre ei este Goran Bogunovic (1,98 metri, 25 ani), un inter stânga născut la Split, care la 18 ani a fost transferat de Chambery Savoie. În cariera sa, Bogunovic a mai trecut pe la RK Siscia, HC Croația Zagreb, RK Cimos Koper, Amicitia Zurich și SG Flensburg Handewitt și a făcut parte din lotul echipei germane, care a cucerit Liga Campionilor în acest sezon ! Bogunovic a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu HCM.

Un alt croat transferat este Nikola Kedzo (2.03 metri), care vine de la HC Metalurg Skopje și care are și el un CV impresionant, la 26 de ani. Inter dreapta de meserie, născut tot la Split, ca și Bogunovic, Kedzo a trecut în cariera sa pe la RK Split, BM Ciudad Real, BM Alcobendas, SD Teucro, HSG Dusseldorf, RK Nexe, Csurgoi KK și HC Metalurg Skopje.

Postul de pivot va fi acoperit de către Bogdan Baican. După despărțirea de Marius Novanc și Bogdan Șoldănescu, Zvonko Sundovski a optat pentru Bogdan Baican, fostul pivot al Minaurului.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY