Campioana, repetiție reușită înaintea derby-ului din Cupă

0
1175

ploiesti-baia mare 14-15Vizita campioanelor la Ploieşti a strâns, aseară, circa 1.000 de spectatori în Sala Sporturilor Olimpia, record în acest sezon pentru partidele susţinute acasă de handbalistele de la CSM Ploieşti.

Altfel, jocul a fost controlat de la un capăt la altul de echipa preluată recent de Tone Tiselj, care a început cu două goluri consecutive şi şi-a mărit avantajul până la 11-4 sau 12-5. La 2-6, Goran Kurtes consumase deja un time-out, fără efect însă şi pe tabela de marcaj. CSM-ul a avut primele momente bune abia de 5-12, când a marcat trei goluri la rând, prin Sheiko, Preda şi R. Ştefan, forţându-l pe tehnicianul HCM-ului să solicite, la rându-i, primul time-out. Şi a fost inspirat, pentru că a urmat o serie de trei reuşite ale campioanelor, pentru un 8-15 greu de digerat de către gazde. Pe „filiera” ucraineană, prin Sheiko şi Shutska, CSM-ul a redus diferenţa la cinci goluri, intrând la pauză cu un 10-15 greu de recuperat, totuşi, în faţa unei formaţii atât de valoroase.

După pauză, Baia Mare nu a riscat nimic, iar rotaţia lui Tiselj a funcţionat perfect, toate jucătoarele de câmp trimise pe teren, cu excepţia Anetei Pârvuţ, reuşind să înscrie cel puţin o dată. Avantajul campioanelor a fost constant de 6-7 goluri, ba a ajuns chiar şi la zece, spre final, cu toată inspiraţia Alinei Ifrim între buturi şi precizia Andreei Chiricuţă de la „7 metri”. Rezultatul final, 22-31, a recompensat echipa mai bună, dar parcă fetele noastre nu meritau o astfel de diferenţă pe tabelă, după cât au muncit de-a lungul celor 60 de minute.

CSM Ploieşti – HCM Baia Mare 22-31 (10-15)

Sala: „Olimpia”. Spectatori: 1.000.

CSM Ploieşti: E. Şerban (3 intervenţii) – Dincu, Sheiko (5 goluri, 2 din „7 metri”), Toth (3), I. Dinu, Vlaskalic (1, 1 din „7 metri”), O. Ionescu (2). Au mai jucat: Ifrim (10 intervenţii) – Roman (1), Shutska (1), Balaban, R. Ştefan (1), Ana Gherman (2), C. Preda (2), Vasilescu, Chiricuţă (4, 3 din „7 metri”). Antrenor: Goran Kurtes.

HCM Baia Mare: Ungureanu (9 intervenţii) – Do Nascimento (3 goluri, 3 din „7 metri”), Gjorgijevska (1), Lobach (3), Makeeva (1), Abbingh (6), Ardean Elisei (4). Au mai evoluat: Arenhart (10 intervenţii) – Buceschi (5), Herrem (5), Davydenko (2), Pârvuţ, Tiron (1, 1 din „7 metri”). Antrenor: Tone Tiselj.

Arbitri: Marius Brebu şi Bogdan Ciobea (Argeş/Argeş).

Observator FRH: Marius Barcan (Dolj).

 

Statisticile partidei

Aruncări de la „7 metri”: 8/6 transformate – 5/4 transformate.

Eliminări „2 minute”: 1 (Shutska) – 4 (Gjorgijevska, Makeeva, Davydenko, Lobach).

sursă text și foto: csmploiesti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY