Campioana primește vizita nou-promovatei CSM Satu Mare în prima rundă: „Nu se pune problema să ne subestimăm adversarul!”

0
2058

Al doilea meci al zilei aduce față în față pe Dinamo București și CSM Satu Mare, două echipe cu obiective total diferite în noul sezon competițional. Duelul va avea loc cu începere de la ora 19:30, în Sala „Dinamo”.

Dinamo București n-a câștigat niciodată în fața lui CSM Satu Mare, însă situația din acest moment este total diferită. „Câinii” și-au propus și în acest sezon titlul de campioană, iar Eliodor Voica își dorește un debut cu dreptul. „Nu se pune problema să ne subestimăm adversarul, cu atât mai mult cu cât este primul meci oficial din sezon. Sunt convins că CSM Satu Mare va juca cu ambiție. Nu considerăm meciul din această seară câștigat dinainte, ei vor veni să se lupte și sper să iasă un meci frumos.”, ne-a declarat antrenorul campioanei. Tehnicianul afirmă că și-ar fi dorit mai mult timp pentru a integra jucătorii noi, însă este convins că acest lucru se va realiza în timp. „Timpul nu ajunge niciodată, cred că nu sunt primul care crede asta. Însă sunt convins că avem la dispoziție suficiente meciuri pentru a integra noii veniți și a lega relațiile de joc.”, a completat Eliodor Voica.

CSM Satu Mare a ajuns în Liga Națională grație unei invitații din partea Federației Române de Handbal și are în față un debut cum nu se poate mai dificil. Iuliu Varady, noul antrenor al echipei, afirmă că formația sa pleacă cu șansa a doua în această dispută. „Pentru noi e un sezon foarte greu, suntem o echipă invitată în Liga Națională. Așa au fost sorții, să jucăm împotriva campioanei în prima etapă, dar ne dorim să practică un handbal frumos. Marea noastră problemă este că am avut un timp scurt de a forma echipa. Jucătorii încă nu se cunosc. În handbal orice se poate întâmpla, nu am venit să ne predăm, dar trebuie să recunoaștem că plecăm cu șansa a doua.”, ne-a spus și tehnicianul sătmărenilor.

În acest meci, Dinamo nu îi va avea la dispoziție pe Alexandru Asoltanei și Daniel Bera, primul accidentat, iar al doilea suspendat, în timp ce de la CSM Satu Mare va lipsi sârbul Nikola Lazic, accidentat. Disputa va începe de la ora 19:30 (Digisport 2, Dolce Sport 1), în Sala „Dinamo” și va fi oficiată de cuplul de arbitri format din Dorinel Gurbină și Emilian Stanciu.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY