Campioana încheie dezamăgitor prima fază a grupelor și stă la mâna lui Larvik pentru a se califica

0
1328

makeeva baia mareHCM Baia Mare a pierdut pentru a doua oară în fața lui Metz, 23-24, și stă la mână lui Larvik pentru a merge în faza următoare a competiției. Campioana a făcut un joc slab astăzi, la fel ca și în tur.

Baia Mare pornea cu gândul de a răzbuna înfrângerea din tur și de a merge, în cazul unei victorii, cu patru puncte în Main Round. Socoteala nu s-a potrivit însă cu realitatea din teren, pentru că Glauser a făcut din nou un meci mare, fiind imbatabilă în multe momente, chiar și în situații de unu la unu. La pauză, campioana a condus cu 12-10 după un final bun, prin reușitele jucătoarelor de semicerc, Do Nascimento, Lobach și Ardean-Elisei, care au întors scorul în favoarea maramureșencelor.

Metz a restabilit egalitatea în minutul 35, prin reușita lui Luciano și chiar s-a desprins la două goluri rapid, după golurile semnate de Zaadi și Gros. Între timp, Glauser și-a continuat recitalul, având trei intervenții în situații de unu la unu, una dintre ele chiar la o aruncare de la șapte metri. Do Nascimento a înscris după șapte minute de secetă și Ardean-Elisei a restabilit egalitatea la 16, care n-a durat însă foarte mult. Zaadi și Luciano, într-un minut, au dus scorul la 16-18, iar din acel moment Baia Mare a alergat în zadar după egalare. Makeeva a apropiat campioana la un gol de Metz cu două minute înainte de final, 22-23, dar Baudoin a adus liniștea echipei din Hexagon, transformând o aruncare de la șapte metri obținută de Zaadi. Scor final 23-24 și Baia Mare stă la mâna lui Larvik pentru a merge mai departe.

HCM Baia Mare-Metz Handball 23-24 (12-10)
HCM Baia Mare: Arenhart, Ungureanu (portari), Ardean-Elisei 5 goluri, Makeeva 5, Davydenko 3, Do Nascimento 2 (1 din 7m), Gjeorgjievska 2, Nechita 2, Buceschi 1, Lobach 1, Marin 1 (din 7m), Herrem 1, Szucs, Tătar
Metz: Glauser (portar), Gros 6 goluri, Zaadi 6, Luciano 5, Kanto Njitam 3, Baudoin 2 (ambele din 7m), Gonzales Ortega 2, Mendy
Aruncări de la 7m: 5/2, respectiv 2/2
Eliminări: 1 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY