Camilla Herrem, sigură de prezența la Euro. Alte șapte jucătoare din Liga Națională în loturile lărgite ale Suediei, Rusiei, Ucrainei și Spaniei

1
1517

camilla herrem norvegiaMai puțin de o lună ne desparte de debutul la Euro 2014, turneu final în care România va avea de înfruntat pe Norvegia, Danemarca și Ucraina. Antrenorul uneia dintre adversarele României, Thorir Hergeirsson, a anunțat 12 jucătoare care vor merge la turneul final și se va decide în perioada următoare asupra celor care vor completa lotul.

Printre cele 12 jucătoare care vor participa la Euro alături de naționala Norvegiei se află și Camilla Herrem, jucătoarea campioanei României, HCM Baia Mare. Fără să impresioneze cu adevărat în acest sezon, Herrem rămâne una din piesele de bază ale nordicelor. Cele 12 jucătoare anunțate de Thorir Hergeirsson pentru Euro 2014:

Portari: Karin Aalvik Grimsbo (Team Esbjerg), Silje Solberg (Team Tvis Holstebro)
Extremă dreapta: Linn-Kristian Riegelhuth Koren (Larvik)
Extreme stânga: Camilla Herrem (HCM Baia Mare), Sanna Solberg (Larvik)
Linia de 9m: Veronica Kristiansen (Glassverket IF), Ida Alstad (FC Midtjylland), Karoline Dyhre Breivang (Larvik) Stine Bredal Oftedal (Issy Paris Hand), Nora Mork (Larvik)
Pivoți: Heidi Loke (Györi Aud ETO KC), Pernille Vibe (Issy Paris Hand)

Alte șase jucătoare din Liga Națională se află pe listele preliminare pentru Euro 2014. CSM București da trei jucătoare, Carmen Martin (Spania), Linnea Torstensson (Suedia) și Iryna Glibko (Ucraina), campioana alte două, Ekaterina Davydeko și Ksenia Makeeva (Rusia), în timp ce CSM Ploiești și HCM Roman au și ele câte o reprezentantă, Iryna Shutska, respectiv Viktoriya Tymoshenkova, ambele din Ucraina.

 

1 COMMENT

  1. Herrem nu a impresionat??????? Pai de pe banca cum sa impresioneze. A trebuit sa ramana Buceschi fara extreme pe dreapta ca sa joace. Si pe dos si tot a aratat clasa. Dar in Romania, din pacate, joaca de multe ori “numele”. Hai domnu Buceschi, un pic de curaj.

LEAVE A REPLY