Calificări dramatice pentru Turda și Constanța în semifinale!

0
4541

Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța completează careul de ași al Ligii Naționale, după victoriile dramatice obținute joi seară. Ambele au câștigat la limită, însă constănțenii au avut nevoie de aruncări de la șapte metri.

Turda s-a impus cu 24-23 (14-11), însă partida a fost dramatică. Situația de pe tabelă s-a schimbat deseori pe parcursul părții a doua, Timișoara preluând conducerea cu 18-16 ca urmare a șase goluri consecutive (minutul 44), iar totul s-a decis în secundele de final. Adomnicăi a marcat ultimul gol al întâlnirii, dar și al calificării totodată.

La Odorhei a fost un meci și mai palpitant. Constanța a condus în permanență începând cu minutul 20 al partidei și până în secundele de final, atunci când Komogorov a marcat pentru 25-25 și a trimis partida la aruncările de departajare. Acolo, Sijan Dane a fost providențial pentru oaspeți, apărând două aruncări de la șapte metri, una a lui Komogorov și una a lui Markez, iar Dobrogea Sud Constanța merge în penultimul act, unde va întâlni campioana Dinamo.

Rezultatele din meciul trei (click pe scor pentru marcatori):

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY