Calendarul partidelor internaționale poate suferi modificări din cauza coronavirusului!

0
1112

Coronavirusul ia amploare, iar evenimentele sportive au și ele de suferit. În acest moment, toate competițiile se desfășoară fără spectatori, iar Federația Europeană de Handbal a anunțat chiar că se poate ca meciurile din preliminariile Euro să fie amânate.

EHF a decis că, în cazul în care situația devine tot mai dificilă, partidele din preliminariile CE, programate pe 25 și 29 martie, să fie amânate pentru 1 și 7 iunie. România ar urma să întâlnească Polonia în cele două meciuri, primul programat la Lublin, iar al doilea la Ploiești.

Totodată, EHF a anunțat și că fazele finale ale Ligii Campionilor și Cupei EHF s-ar putea decala. La feminin, Final Four-ul este programat pentru weekend-ul 9/10 mai, dar s-ar putea disputa pe 5/6 septembrie, tot la Budapesta. Final Four-ul Ligii Campionilor la masculin ar putea avea loc pe 29/30 august, la Koln, în timp ce Final Four-ul Cupei EHF la masculin s-ar putea muta pe 22/23 august, la Berlin.

Până acest moment un lucru este cert, turneele preolimpice se vor desfășura conform programului inițial, dar fără spectatori.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY