Călărașiul mai reușește o victorie de senzație și preia fotoliul de lider

0
1147

gavriloaia calarasi-hcmDe o victorie la cel puțin nouă goluri avea nevoie Dunărea Călărași pentru a trece pe primul loc al clasamentului și a reușit-o. Elevii lui Aihan Omer au câștigat deplasarea de la Turda, 30-21, și fanii echipei au cu siguranță motive de mândrie.

Călărașiul a dominat în mare parte a timpului partida de la Turda, gazdele aflându-se la conducere o singură dată. Cu o apărare exactă și cu un portar în zi mare, echipa lui Omer a avut zece minute de vis în finalul primei reprize, când a înscris de șase ori consecutiv și a dus scorul de la 7-7 la 7-13 și doar câteva greșeli au făcut ca Potaissa să aibă speranțe la un rezultat pozitiv la reluare (10-13).

Doar că echipa de pe Dunăre a continuat jocul perfect și în partea a doua, în timp ce Turda s-a întrecut în greșeli ce în sezonul trecut nu existau. Momentul decisiv s-a consumat cu zece minute înainte de final, când la scorul de 17-20 Săulescu a fost eliminat, dar perioadă în care Turda a pierdut trei mingi transformate în goluri ușoare, pe contraatac, înscrise de Gavriloaia și Bulov (17-23). Din acel moment, Potaissa a cedat din toate punctele de vedere, iar Călărașiul și-a putut asigura diferența de scor necesară pentru a trece pe prima poziție.

Potaissa Turda-Dunărea Călărași 21-30 (10-13)
Potaissa Turda: Lazăr 7 goluri, Adomnicăi 4, Cîmpan 4, Savic 2, Dediu 2, Marian 1 (din 7m), Rogoz 1
Dunărea Călărași: Gurkovsky 9 goluri, Șania 4 (1 din 7m), Kumogorodsky 4, Bulov 4, Gavriloaia 3, Mitrea 2, Tsap 2, Zacaciurin 2
Aruncări de la 7m: 4/1, respectiv 1/1
Eliminări: 1 x 2 min., respectiv 4 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY