„Câinii” își arată colții

0
1121

dinamo-odorhei diawAflată la cel mai bun meci al sezonului, Dinamo s-a distrat cu HC Odorhei, o formație cu pretenții, dar fără victorie în ultimele trei partide disputate anterior. „Câinii” au învins cu 33-23, într-o victorie conturată în partea a doua a meciului.

Dinamoviștii și-au arătat intențiile încă din debutul meciului. După zece minute foarte bune, în care au condus cu 7-3, Odorheiul a dat semne de revenire, însă a fost doar un foc de paie. Stoilov și-a dus echipa în avantaj în minutul 18, 9-8, dar a fost singurul moment în care elevii lui Caba s-au aflat la conducere. Dinamo a replicat rapid și a întors scorul, intrând la cabine cu un avantaj de două goluri, 15-13, dar mărit imediat de la reluare.

Irimuș a adus aminte de forma care-l recomanda la echipa națională și a închis poarta în multe momente, iar Diaw a demonstrat că nu este doar un apărător bun, ci și un aruncător veritabil. De partea cealaltă, Odorheiul a evoluat slab în partea a doua și astfel scorul a căpătat proporții, ajungând la un neverosimil 25-16 la jumătatea reprizei. Gazdele nu s-au oprit aici însă și au forțat pe final, trecându-și în cont după cele 60 de minute o victorie la zece goluri, 33-23, la cel mai bun meci de până acum al sezonului.

Dinamo București-HC Odorhei 33-23 (15-13)
Dinamo București: Diaw 7 goluri, Asoltanei 6, Chiruț 5, Șandru 5, Manea 2, Savenco 2, Sandrk 2, Mocanu 2, Băluț 1, Nițu 1
HC Odorhei: Mihalcea 7 goluri, Onyejekwe 5, Majnov 4, Ferenczi 2, Talas 1, Stoilov 1, Komporaly 1, Orban 1, Szasz 1
Aruncări de la 7m: 2/1, respectiv 7/5
Eliminări: 5 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY