Bucureștiul redevine capitala handbalului masculin! CSM, a doua finalistă a Ligii Naționale

0
3384

CSM București a obținut luni seară biletele pentru finala Ligii Naționale, după succesul categoric cu 38-26 (21-15) în fața Potaissei Turda, din meciul decisiv al penultimului act. Finala campionatului este una 100% bucureșteană, în care elevii lui Zvonko Sundovski o vor întâlni pe Dinamo București.

După două meciuri în care CSM București și Potaissa Turda și-au împărțit victoriile, a urmat o a trei partidă fără istoric. Bucureștenii au „ucis” semifinala, luând un avans considerabil încă din primele minute. Defensiva ardelenilor, cea care a fost punctul forte în multe momente ale acestui sezon, a fost de nerecunoscut, drept dovadă și cele 38 de goluri primite până la finalul întâlnirii.

Disputa a început practic de la 6-0 pentru CSM București, un ecart ce s-a dovedit a fi decisiv în economia rezultatului final. Primul gol al oaspeților a venit abia în minutul 10, prin Rotaru, pentru ca până la pauză jocul să curgă clar în favoarea CSM-ului.

Potaissa n-a avut replică nici în partea a doua. Iancu și-a continuat evoluția bună în poarta vicecampioanei și scorul a căpătat proporții mari. Negru a făcut 30-20 pe contraatac, iar pe final Stamate a majorat diferența un categoric 37-24. Meciul s-a încheiat cu scorul 38-26, un succes fără drept de apel al bucureștenilor, care merg pentru a doua oară consecutiv în finala campionatului.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
CSM București2138
AHC Potaissa Turda1526

AHC Potaissa Turda

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY