Brazilia, Suedia și Germania participă la Trofeul Carpați în acest an

1
1581

romania-danemarca euroFederația Română de Handbal a anunțat astăzi echipele care vor participa la Trofeul Carpați, ce va avea loc în perioada 20-21 martie, la Cluj-Napoca. Pe lângă naționala României, la turneul de pregătire vor mai lua startul Brazilia, Suedia și Germania.

Turneul va avea formatul unui Final Four, în prima zi urmând să se întâlnească, în semifinale, Suedia și Germania, respectiv România și Brazilia, pentru ca sâmbătă să fie programate cele două finale.

“Suntem fericiți fiindcă putem oferi publicului român meciuri de asemenea anvergură, într-o sală modernă și deosebit de frumoasă. Îi așteptăm într-un număr cât mai mare nu doar pe clujeni, ci și pe iubitorii handbalului din întreaga țară. În același timp, este un turneu foarte bun pentru selecționata noastră de handbal feminin în vederea pregătirii dublei cu Serbia pentru calificarea la Campionatul Mondial. Mii de mulțumiri comunității clujene pentru ajutorul dat în organizarea acestui turneu emblematic pentru handbalul românesc și pentru România.” – Alexandru Dedu, Președinte Federația Română de Handbal.

Până la Trofeul Carpați, Federația Română de Handbal trebuie să anunțe numele noului antrenor după ce Gheorghe Tadici s-a retras la finalul săptămânii trecute.

1 COMMENT

  1. cred ca ar fi normal sa dati o sansa Marianei Tirca .Opriti exodul de antrenori straini si pe bani multi,fara rezultate la noi ,Gata ,limitati Nr. De jucatoare straine pe perioada unui me I,,,sa auzim numai de bine !,,,,

LEAVE A REPLY