Brăila urcă pe podium după victoria în fața Clujului

1
3221

oana apetrei brailaHC Dunărea Brăila a învins sâmbătă dimineață pe ”U” Alexandrion Cluj, scor 33-25 (16-13), și a urcat pe poziția a treia a clasamentului Ligii Naționale. Oaspetele au făcut un joc bun timp de 40 de minute, dar au cedat în cele din urmă pe final.

Brăila pleca drept mare favorită în disputa cu ”U” Alexandrion Cluj de sâmbătă dimineață, dar n-a avut o misiune tocmai simplă, cel puțin timp de 40 de minute. Primul sfert de oră a fost bun pentru gazde, care s-au distanțat la 7-4, după o „triplă” realizată de Brot, iar diferența s-a menținut până la finalul reprizei. Începutul părții secunde a aparținut clujencelor, care de la 16-13 au dus scorul la 18-19 (minutul 37), dar n-au reușit să se mențină în avantaj prea mult timp. Moldovan și Czeczi au întors scorul (20-19) și au urmat alte cinci goluri consecutive ale echipei lui Costică Buceschi, care s-a desprins decisiv de altfel pe tabelă. Până la sfârșit nu s-a mai întâmplat nimic notabil, iar Brăila câștigă cu 33-25, trecând astfel pe locul al treilea, în fața Ploieștiului, care are însă un meci mai puțin disputat.

HC Dunărea Brăila-”U” Alexandrion Cluj 33-25 (16-13)
HC Dunărea Brăila: Stan, Dobre, Voicu (portari), Brot 6 goluri, Tiron 5, Apetrei 4, Moldovan 4, Czeczi 4, Horjea 3, Axinte 3, Pîrvuț 2, Orșivschi 1, Zamfirescu 1, Irimia, Gheorghe
”U” Alexandrion Cluj: Enache, Măzăreanu (portari), Chintoan 6 goluri, Boian 5, Biriș 4, Popa 3, Ivan 2, Severin 1, Dindiligan 1, Vasiliu 1, Laslo 1, Petruș 1, Paraschiv, Vălean
Aruncări de la 7m: 2/2, respectiv 5/3
Eliminări: Pîrvuț, Apetrei, Brot, Tiron, respectiv Ivan (2), Laslo, Popa, Boian

1 COMMENT

  1. Daca nu exista ilustratii de la meciul prezentat mai bine nu mai puneti nimic. Sau nu stiu eu ca Pesoa, Oana Manea, Cristiana Varzaru sunt acum jucatoare la Braila sau la Cluj. Regret ca nu am putut-o recunoaste pe jucatoarea echipata in negru.

LEAVE A REPLY