Brăila, succes clar la Sebeș

0
2438

HC Dunărea Brăila n-a avut absolut nicio emoție în meciul de la Sebeș, impunându-se cu 26-17 (15-6). Dacă prima repriză a aparținut clar oaspetelor, actul secund a fost mult mai animat, fetele Alinei Șodoroc evoluând curajos.

Lucrurile au fost clare încă din primul sfert de oră la Sebeș. Brăila s-a distanțat repede pe terenul ultimei clasate, 6-2, iar în ultimele șapte minute a reușit să primească un singur gol, marcând în schimb cinci. S-a făcut astfel 15-6 la finalul primelor 30 de minute, un rezultat liniștitor.

Partea a doua a fost mult mai echilibrată, fapt ce s-a văzut și pe rezultatul înregistrat în al doilea mitan: 11-11. Sebeșul a început bine, a ajuns la 9-15 pe tabelă, după ce a venit rândul ei să nu primească gol timp de opt minute. Mai mult, gazdele s-au apropiat la patru lungimi pe tabelă cu nouă minute înaintea finalului după reușita lui Mitrache, însă oaspetele au apăsat pe accelerație atât cât să risipească orice dubiu. S-a făcut 16-25, iar la final 17-26, un succes normal al formației lui Costică Buceschi.

Results

TeamPrima reprizăRezultat final
HC Alba Sebeș617
HC Dunărea Brăila1526

HC Dunărea Brăila

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY