Brăila mai bifează o victorie, pe terenul Coronei! Bistrița confirmă forma bună, Vâlcea a câștigat restanța de la Ploiești!

0
4538

Etapa a opta a Ligii Naționale s-a încheiat astăzi, cu partidele de la Bistrița și Brașov. CSM Bistrița a trecut de CSM Unirea Slobozia cu 30-26 și a ajuns la patru victorii în ultimele cinci etape, fiind la un punct de podium, în timp ce Dunărea Brăila s-a impus pe terenul Coronei, dramatic, 27-26.

Partida de la Bistrița a fost echilibrată până în minutul 36, în care tabela indica egalitate, 16-16. La fel ca și în precedentul meci al formației lui Horațiu Pașca, cu Corona, o serie de cinci goluri a Bistriței a decis soarta meciului. S-a făcut 21-16, iar de acolo meciul a curs spre o victorie scontată a gazdelor.

Mult mai intens a fost meciul de la Brașov. Liderul campionatului, Dunărea Brăila, a obținut încă o victorie, 27-26, după ce Natasha Krnic a transformat o aruncare de la șapte metri în ultimele secunde. Camelia Hotea a văzut cartonașul albastru, după un fault asupra Mădălinei Zamfirescu, care a dus de altfel și la penalitatea ce a decis meciul.

Tot astăzi, HCM Râmnicu Vâlcea a câștigat restanța cu CSM Ploiești, 42-22, în Sala Olimpia (click aici pentru marcatoarele partidei).

Rezultatele complete ale etapei a opta (click pe rezultat pentru caseta tehnică):

sursă foto: Facebook HC Dunarea Braila – Oficial

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY