Brăila câștigă trei puncte importante la Cisnădie

0
1275

oana apetrei brailaAvând deja trei înfrângeri în cinci etape, Dunărea Brăila nu-și permitea încă un pas greșit și la Cisnădie. Echipa lui Costică Buceschi s-a impus pe terenul nou-promovatei cu 31-26, gazdele menținând ritmul puțin mai mult de o repriză.

Brăila s-a desprins la două goluri încă din start, în condițiile în care echipa lui Alexandru Weber a irosit două aruncări de la șapte metri în primele șase minute, prin Popescu și Han. Oaspetele au reușit să mențină distanța față de adversare până la încheierea reprizei, chiar dacă între timp sibiencele au reușit să egaleze pe tabelă, la 4 și 9.

La reluare, Cisnădie a mai ratat o aruncare de la șapte metri (minutul 33), tot prin experimentata Han, dar și în aceste condiții a reușit să mai restabilească o dată echilibrul, după reușita lui Popescu: 17-17. Doar că Brăila a început să apese pe accelerație de la acel scor. Horjea și-a luat rolul de lider în primire și a înscris de șapte ori în partea a doua a meciului, fiind decisivă în economia rezultatului final. Gheorghe a stabilit cea mai mare diferență a partidei, 20-28 (minutul 51), care s-a încheiat cu trei goluri consecutive semnate de gazde. Scor final 26-31, un succes important pentru Brăila, cu care trece peste Zalău, Cluj și Roman în clasament.

CS Măgura Cisnădie-HC Dunărea Brăila 26-31 (13-16)
CS Măgura Cisnădie: Șuba, Sitenko (portari), Han 6 goluri, Florea 5, Popescu 4, Veșca 4, Ciuplea 2, Chelaru 2, Lazarin 2, Krnic 1, Predoi, Manoilă, Goran
HC Dunărea Brăila: Stan, Voicu (portari), Horjea 11 goluri, Moldovan 8, Mitrea 4, Tiron 4, Pîrvuț 2, Apetrei 1, Gheorghe 1, Obedanu, Irimia, Orșivschi, Marchidanu, Axinte, Czeczi
Aruncări de la 7m: 9/6, respectiv 6/5
Eliminări: Ciuplea, respectiv Obedanu, Horjea (2), Mitrea (2), Tiron

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY