Brăila câștigă la Slobozia mai ușor decât s-ar fi așteptat

0
3588

Dacă în tur brăilencele s-au impus la limită, de data aceasta echipa lui Costică Buceschi a câștigat fără drept de apel în fața Sloboziei. Dunărea Brăila a învins Unirea Slobozia în deplasare cu 32-23 și revine pe locul trei al Ligii Naționale.

Pentru Slobozia se prelungește însă criza de formă prin care trece. După două meciuri slabe, cu Sebeș și Rapid, a urmat și al treilea cu Brăila, iar eșecul a fost unul destul de drastic.

Gazdele au condus cu 3-0 în startul partidei, însă s-a dovedit a fi un simplu foc de paie. Dunărea Brăila a trecut repede la cârma meciului ca urmare a șase goluri consecutive, iar diferența de trei lungimi înregistrată a fost una constantă pe parcursul primei părți.

Speranțele gazdelor la un rezultat pozitiv s-au năruit la jumătatea actului secund, când Brăila s-a desprins decisiv pe tabelă. De la 17-20, Pîrvuț, Czeczi și Brot au dus scorul la 17-23 și au rezolvat practic soarta celor trei puncte. Doar că fetele lui Buceschi nu s-au oprit acolo și au taxat în continuare jocul slab al Sloboziei, astfel că diferența de pe tabelă a ajuns să fie și de zece goluri: 20-30. În cele din urmă, oaspetele s-au impus cu 32-23, un succes clar cu care revin pe locul trei al Ligii Naționale.

CSM Unirea Slobozia-HC Dunărea Brăila 23-32 (12-16)
CSM Unirea Slobozia: Ion, Oancea, Martin (portari), Enescu 10 goluri, Băcăoanu 6, Ilie 2, Toma 2, Dragut 1, Ivan 1, Marchidanu 1, Genkova, Mărginean, Strahan, Simion, Carabulea, Predoi. Antrenor: Victorina Bora.
HC Dunărea Brăila: Stan, Voicu (portari), Czeczi 7 goluri, Pîrvuț 5, Apetrei 4, Brot 4, Tiron 4, Gheorghe 3, Zamfirescu 2, Moldovan 2, Irimia 1, Obedanu, Orșivschi. Antrenor: Costică Buceschi.
Aruncări de la 7m: 8/6, respectiv 3/3
Eliminări: Mărginean, Carabulea, Dragut, respectiv Irimia, Apetrei (2), Gheorghe, Tiron

sursă foto: silhouettes.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY