Brăila câștigă după cinci ani la Roman și rămâne cu punctaj maxim!

0
3789

Dunărea Brăila a trecut cu bine peste încă un test dificil, 20-18 la Roman, acolo unde nu câștigase din 2011! Formația lui Costică Buceschi ajunge la șapte victorii din tot atâtea partide și rămâne lider, în timp ce Romanul continuă șirul rezultatelor nesatisfăcătoare și are doar nouă puncte în șapte etape.

Romașcancele au fost mai bune timp de 20 de minute, însă au cedat treptat teren după ce Brăila și-a îmbunătățit jocul în plan ofensiv. Până la pauză scorul s-a răsturnat, oaspetele au intrat la cabine cu un avantaj de două lungimi, 10-8, pe fondul unui parțial de 5-1 început în minutul 21.

Dunărea s-a aflat la conducere pe întreaga repriză secundă, iar impresia a fost că Romanul nu a pus în pericol victoria oaspetelor chiar dacă s-a apropiat în mai multe rând la un gol pe tabelă. Momentul decisiv a fost la scorul de 16-14, când Chitacu a ratat cu poarta goală, iar la atacul următor Udriștioiu a marcat pentru 17-14. Tănăsie și Krnic au majorat diferența la patru goluri, 18-14 și 19-15, și la final brăilencele s-au impus meritat, 20-18.

Etapa a șaptea continuă în weekend și săptămâna viitoare, după următorul program (click pe rezultate pentru caseta tehnică):

sursă foto: Facebook Hand-ball

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY