Bozo Rudic pleacă de la Energia după doar patru luni de zile

0
3626

Sosit la sfârșitul lunii septembrie la Energia, Bozo Rudic a ajuns astăzi la o înțelegere cu conducerea clubului în vederea rezilierii contractului. Sârbul care a mai antrenat în România pe Steaua și CSM București va pleca mâine dimineață spre Serbia.

După Adi Chiruț, Bozo Rudic este a doua persoană de la Energia care pleacă în decurs de o săptămână ca urmare a problemelor financiare. „Nu s-a rezolvat nimic, am tot așteptat. Am reziliat contractul, de azi nu mai sunt antrenor la Târgu Jiu. Am vorbit cu conducerea, le-am mulțumit pentru tot, le urez succes în continuare. Băieții se antrenează, trebuie să poarte și ei discuții cu conducerea. Eu i-am sfătuit să rămână, atât cât pot, pentru că nu au ce să facă, perioada de transferuri este închisă. E cam greu și pentru mine să găsesc un angajament acum, dar n-am ce să fac. Mâine dimineață voi pleca acasă.”, ne-a declarat Bozo Rudic.

În 16 meciuri oficiale a condus Bozo Rudic echipa Energiei ca antrenor principal, înregistrând cinci victorii și două remize.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY