Bozo Rudic, încrezător că Energia poate termina în primele opt: „Suntem în spate cu trei puncte, se poate întâmpla orice!”

0
3207

Doar pe locul 10 la finalul lui 2015, Energia Pandurii Tg. Jiu încă are speranțe la un loc în primele opt. De altfel, este acesta este și obiectivul stabilit de către conducere pentru 2016, în condițiile în care gorjenii au părăsit Cupa României încă din primul tur, deși anul trecut au disputat finala.

Ajuns în timpul sezonului, Bozo Rudic este încrezător că formația sa poate obține un loc în play-off la finalul sezonului regulat. Diferența până la locul opt este de trei puncte, însă Energia are un program dificil, urmând să întâlnească șapte formații implicate în lupta pentru un loc în play-off în cele nouă etape rămase. „Suntem în spate cu trei puncte, se poate întâmpla orice. Avem un program foarte dificil, trebuie să ne câștigăm toate meciurile de acasă în primul rând. Toate meciurile vor fi grele și pentru noi, și pentru adversari. Obiectivul la începutul sezonului a fost calificarea în play-off și a rămas neschimbat. Cred că am făcut o pregătire bună în această iarnă și am încredere că vom merge în play-off.”, ne-a declarat Bozo Rudic, antrenorul Energiei.

Energia s-a reunit în data de 5 ianuarie și a disputat până în acest moment două partide amicale, la Turda, 27-31 cu Potaissa și 32-15 cu ”U” Cluj. Miercuri, la Târgu Jiu, Energia va mai disputa un meci cu Potaissa Turda. Singura absență din această perioadă a fost cea a lui Adrian Chiruț, care are probleme la cot, dar care ar putea juca în primul meci oficial, programat pe 4 februarie, la Reșița.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY