Bogdan Criciotoiu revine în Liga Națională!

0
2937

De patru ori campion național cu cei de la Constanța, handbalistul Bogdan Criciotoiu vine de la Bergischer HC cu gânduri mari: vrea să câștige din nou Liga Zimbrilor.

Nici nu au început fazele finale ale campionatului în curs, dar CSM București își face deja planurile pentru sezonul viitor. ”Tigrii” au reușit să perfecteze primul transfer, un internațional român în vârstă de 29 de ani, cu patru titluri de campion al țării în palmares.

Bogdan Criciotoiu a preferat să-i lase pe nemții de la Bergischer HC, din prima ligă germană, pentru a veni la CSM București. Interul dreapta originar din Târgu-Jiu cunoaște foarte bine Liga Zimbrilor, competiție pe care a câștigat-o în 2011, 2012, 2013, 2014, în perioada în care evolua la Constanța. Tot atunci a cucerit și de patru ori Cupa României și de două ori Supercupa.

Au urmat două experiențe în Germania, la TSG Friesenheim (2014-2015) și ThSV Eisenach (2015-2016), pentru ca apoi să revină în țară. Episodul Dinamo a fost unul scurt, dar care s-a finalizat cu trofeul Supercupei României. De la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare a plecat din nou în Bundesliga, la Bergischer HC, cu care-și va încheia socotelile în vară, când va deveni ”tigru”.

Bogdan Criciotoiu a dezvăluit care au fost motivele pentru care a ales transferul la CSM București și ce gânduri are vizavi de noul sezon.

”Îmi doresc să punem încă un trofeu lângă cele din vitrina clubului, acela de campion național. Din Germania, CSM București se vede ca o echipă puternică, a demonstrat că se poate bate ani la rând pentru Liga Națională. Sper să vin cu noroc, să aduc un plus echipei și să câștigăm campionatul. Am vorbit timp de câteva luni cu jucătorii pe care-i cunosc la echipă, cei cu care am jucat și la prima reprezentativă, și cu ajutorul lor am luat această decizie de a veni CSM. Mi-au explicat ce înseamnă să fii tigru adevărat și în doresc să fiu tigru adevărat. Le-am urmărit meciurile băieților încă din returul campionatului, le țin pumnii și le doresc să joace finala în acest sezon” – Bogdan Criciotoiu, primul transfer al echipei masculine de handbal CSM București pentru sezonul viitor.

Bogdan Criciotoiu se va alătura echipei la finalul acestui campionat și va îmbrăca la CSM București tricoul cu numărul 90.

sursă: csmbucuresti.ro

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY