Bogdan Burcea: „Cine greșește, trebuie să plătească !”

2
3195

bogdan burceaIncidentul tehnic, de la meciul CSM Bucureşti – SCM Craiova, legat de lipsa ecusoanelor antrenorilor echipei din Capitală şi de posibilitatea ca meciul să se decidă la ,,masa verde”, continuă să agite spiritele, chiar înaintea analizării situaţiei la comisiile FRH.

Antrenorul echipei Corona Braşov, Bogdan Burcea, şi-a exprimat opinia, în legătură cu aceasta, comentând astfel situaţia : „Există un regulament clar, care trebuie să se aplice, iar CSM Bucureşti este o echipă profesionistă, cu cel mai mare buget din Liga Naţională, iar această greşeală este nepermisă. Cine greşeşte, trebuie să plătesască. De-a lungul timpului, au greşit şi alte echipe, care au plătit. Să ne aducem aminte şi de Corona, care a plătit, pentru că a introdus mai multe jucătoare junioare pe foaie la un meci, lucru interzis atunci, aberant, de regulament.” 

2 COMMENTS

  1. D-le Burcea, meciul cu – Lada – a fost lamentabil cu greșeli de începătoare în ale jocului de handbal și anume : pase greșite., aruncări la poartă din poziții imposibile, aruncări în portarul advers, faulturi nejustificate la fața și zona gâtului, care automat se soldează cu eliminare, plimbare de cca. un minut a mingii pe semicercul advers fără atacarea porții, aspect păgubitor mai ales când echipa este condusă. Unde sunt aerienele ? Forțări în atac negândite când au blocaj în față, faze desfășurate cu încetinitorul, neblocarea la timp a adversarelor pe semicerc. Poate că aspectele de mai sus le veți remedia la antrenamente, asta dacă doriți performanță .

LEAVE A REPLY