Bistrița merge dramatic în Final Four-ul Cupei României!

0
2797

CSM Bistrița este prima formație calificată în Final Four-ul Cupei României la handbal feminin, după victoria din sferturi cu 33-32 (19-12), de pe terenul divizionarei secunde Rapid București.

A fost un meci plin de suspans în Sala „Rapid” din capitală, unde CSM Bistrița a reușit să se impună după ce Daniela Crap a transformat o aruncare de la șapte metri în ultima secundă. În ciuda accidentărilor, Laura Pristăvița, Oana Chirilă și Silvia Szabo s-au aflat pe teren, iar primele două au fost și două din cele mai bune marcatoare ale oaspetelor.

Prima repriză a fost controlată în totalitate de Bistrița, care a intrat la cabine cu un avantaj de șapte lungimi: 19-12. Situația s-a schimbat în partea a doua în care Horațiu Pașca a schimbat garnitura. Rapidul a revenit și chiar a reușit să treacă la conducere, având chiar șansa de a închide meciul, în superioritate, la scorul de 32-32, irosită însă. A fost 33-32 după un gol semnat de Dana Crap din aruncare de la șapte metri, provenit după un fault al Alexandrei Trifan pe contraatac asupra Andradei Maior-Pașca, iar Bistrița are șansa acum chiar de a se califica în Cupa EHF.

Rapid București-CSM Bistrița 32-33 (12-19)
Rapid București: Simion, Arghir, Gureșoaia (portari), Bucă 8 goluri, Cruceanu 6, Trifan 6, Bodîrlău 3, Trăilă 3, Niculae 2, Brătulescu 2, Dobrin 1, Leahu 1, Chirigiu, Doica, Gheorghe, Budileanu
CSM Bistrița: Măzăreanu, Sîntămărean (portari), Pristăvița 5 goluri, Crap 5, Chirilă 5, Bărbos 4, Maior-Pașca 3, Dorohoi 3, Cîrstea 2, Paraschiv 2, Rațiu 2, Ivan 1, Preda 1, Szabo, Vezențan
Aruncări de la 7m: 9/8, respectiv 6/6
Eliminări: Budileanu, respectiv Pristăvița, Vezențan, Ivan
Cartonaș roșu: Trifan

 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY