Bistrița învinge pe Lublin și joacă la Erd cu calificarea pe masă! Cisnădie, învinsă de Podravka

0
679

Gloria Bistrița a obținut două puncte mari pe teren propriu, 26-20 cu MKS Lublin, și se află în postura de a evolua la Erd cu calificarea pe masă. Tot duminică, Măgura Cisnădie a pierdut cu Podravka, 29-31.

Gloria Bistrița a trecut duminică seară de MKS Lublin, 26-20 (17-9), după un meci rezolvat încă din prima repriză. Echipa lui Horațiu Pașca a urcat pe locul 2 al clasamentului, cu un punct peste Erd, formație pe care o va întâlni în ultima etapă a grupelor, în weekendul viitor. Pentru Bistrița au evoluat cu Lublin De Paula, Nenezic (portari), Vasileuskaya 5 goluri, Ardean-Elisei 4, Pristăvița 4, Rațiu 3, Tetean 3, Dincă 2, Paraschiv 2, Zegrean 2, Bloj 1, Costa, Ilyina, Moroianu, Șamanț, Țanc.

Măgura Cisnădie a pierdut și ultimul meci de acasă, 29-31 cu Podravka, reprezentanta Croației. Sibiencele au făcut și de data aceasta un meci bun, însă au plătit tribut ratărilor din situații clare. Pentru Cisnădie au evoluat Ilie, Voicu, Pașca (portari), Crăciun 8 goluri, A. Predoi 5, Ani-Senocico 3, Panici 3, Tănăsie 3, Vinyukova 3, Moldovan 2, Nan 2, Gatzel, D. Predoi, Ujkic.

sursă foto: Facebook CS Gloria 2018

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY