Bianca Bazaliu: „O să pun medalia în ramă !”

0
2296

bianca bazaliuRecuperată pe ultima sută de metri în vederea Campionatului Mondial din Macedonia, Bianca Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare a României la turneul final și, de asemenea, cel mai bun inter stânga.

La revenirea în țară, jucătoarea care a împlinit 17 ani în timpul Campionatului Mondial ne-a dezvăluit ce va face cu prima sa medalie obținută la un turneu final. „O să pun medalia în ramă ! E cea mai frumoasă medalie ! Să sperăm ca de acum înainte să aducem câte o medalie la fel de strălucitoare. O să muncim în continuare, o să încercăm să jucăm la fel de bine.”, a declarat Bianca Bazaliu.

Unitatea de grup a fost, fără doar și poate, principalul atu al echipe naționale și interul stânga asigură iubitorii handbalului că, împreună cu colegele sale, vor face tot ce le stă în putință pentru a repeta succesul din acest an. „Am fost o echipă, am fost aproape și în momentele bune și momentele grele. E un sentiment aparte să fii cel mai bun inter de la Campionatul Mondial. Suntem mulțumite că am obținut medalia de aur, vom încerca să luăm o medalie și la Campionatul European de anul viitor. Nu ne-am așteptat să fie o diferență așa de mare în finală. dar ne-am motivat și ne-a ieșit. Sper să trăiesc acest sentiment la fiecare turneu final.”, a completat Bazaliu, care a fost surprinsă de faptul că foarte multă lume a așteptat delegația României, la aeroport. „Nu mă așteptam să fie atâta lume astăzi aici, vă mulțumim că sunteți alături de noi.”.

La turneul final din Macedonia, Bianca Bazaliu a fost cea mai bună marcatoare a României, cu 76 de reușite. De asemenea, interul stânga de la LPS Slatina a înscris cele mai multe goluri în finala cu Germania, 10.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY