Bianca Bazaliu a semnat cu CSM București !

1
2139

bazaliu lot junioareCSM București și-a asigurat serviciile unei campioane mondiale ! Bianca Bazaliu, ce mai bun inter stânga de la turneul final ce s-a încheiat săptămâna trecută, a semnat cu gruparea din capitală astăzi.

Golghetera României la turneul final din Macedonia, Bianca Bazaliu, a semnat cu CSM București în cursul acestei zile. Pentru moment, Bazaliu se va pregăti cu prima echipă, dar va evolua la CSM II București, în Divizia A. „Sunt foarte bucuros că am reușit să o transferăm pe Bianca Bazaliu, după o luptă cu Baia Mare. Ne pregătim schimbul de mâine. Săptămâna aceasta va fi liberă, după care se va alătura echipei mari. Va face antrenamente cu echipa de senioare, dar va juca la echipa secundă, însă dacă Mette va avea nevoie de ea, va fi folosită și la prima echipă.”, ne-a declarat Bogdan Vasiliu, șeful secției de handbal.

Bianca Bazaliu nu este singura campioană mondială care va evolua la CSM București. Mădălina Ion, portarul format de Rapid, va semna și ea. „Mă bucur că am reușit să o aducem pe Bazaliu. Este marea speranță a handbalului românesc. A semnat până în 2020 cu CSM București. Săptămâna viitoare va semna și Mădălina Ion, vom încerca să aducem nucleul echipei de junioare la CSM.”, ne-a declarat și Constantin Căliman, directorul clubului din capitală.

1 COMMENT

  1. CSM a putut sa o achiziționeze pe Bazaliu pentru ca dl antrenor Kosma si-a luat banii solicitați 6000 Euro , la negru ilegal si in buzunarul propriu , fericit!. Sumele au fost împărțite cu tovarășii de suferința, conducerea de la LPS Slatina si Relu Rosca . ANAF_ul si DNA ul sa se sesizeze daca nu vom face noi o sesizare . Poate asa curatam acest frumos sport de marlaniile unora fie ei si antrenori sau campioni mondiali .

LEAVE A REPLY